3 tips för att få ditt hem att kännas större och lyxigare

Inredning kan vara knepigt att få till. Men det finns några knep för att få till ditt hem så att det känns större och lyxigare. Glöm plottrig inredning och tänk större! Nedan finner du tipsen som kommer ge ditt hem ännu mer liv.

Det är lätt att man blir väldigt exalterad när man ska inreda sitt hem och köper många småsaker och möbler. Detta gör dock att rummet känns mindre. Väljer du att istället addera större möbler och inredningsdetaljer kommer det att kännas luftigare och lyxigare. Man får känna in hela rummet på ett helt annat sätt. Nedan finner du tre saker du bör tänka på när du inreder, samt tips på produkter att investera i!

Stora mattor

En stor matta som täcker nästan hela rummet får rummet att kännas större. Ett tips är att försöka hitta en matta som når in under alla möbler i ett rum för att binda ihop hela inredningen. Det ger ett lyxigt och hemtrevlig intryck. Rummet blir dessutom mer ljuddämpande och du slipper eko.

Blommor och växter

Stora pampiga blommor och växter ger rummet mer liv. Se till att pryda dina bord och fönster med det. Skippa att ha många småväxter då det kan få rummet att kännas plottrigt. Satsa tillstället på färre större växter, det kommer få rummet att kännas lyxigare. En palm i ett skuggigare hörn eller en bukett med en och samma blomsort i en stor vas kommer göra mycket!

Stora lampor

Stora lampor sprider mycket ljus. Välj maffiga taklampor och bordslampor för att visa hur stort rummet är. Nå alla mörka hörn. Ett tips är att placera bordslampor extra högt för att sprida ännu mer ljus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *