Att köpa en inflyttningspresent

 

Om man blir bjuden på en inflyttningsfest eller inflyttningsfika hos någon som precis flyttat så kan det vara passande att ha med en inflyttningspresent. Det är inget man måste göra men det är något som uppskattas! Det behöver inte vara något dyrt utan huvudsaken är att du har med dig något.

Tips på inflyttningspresenter

Vad man tipsar om för typ av presenter beror såklart på vad det är för person som flyttat. Om det är en yngre person som kanske flyttat till hemifrån precis och personen står där utan saker så kan det ju vara praktiskt att man köper en present som är bra att ha hemma. Det skulle kunna vara saker som bestick, köksdetaljer, en lampa eller en matta. Här är hela tanken att det är något att fylla upp lägenheten med. Om det är en person som har bott själv innan så kan man istället se till vad personen har för olika intressen. Man behöver inte lägga för mycket energi på vad det är man köper utan det mesta brukar vara uppskattat. Lägg gärna till en blomma också!

Några tips är: En vas, rivjärn, kaffeburk, serveringsskål, pastamaskin, kryddor, spel, digital fotoram, ölglas, äggkokare, fritös. För fler tips se Guide till bra inflyttningspresenter

Det finns några presenter som är mer vanliga och klassiska. Det är tex en blombukett, porslin, en prydnadssak eller en flaska vin. Dessa presenter kanske känns lite tråkiga av just den anledningen att dom är vanliga. Dom går hem hos dem flesta såklart, men det är ändå bra att veta att det finns en uppsjö av andra saker man kan välja att ge bort.

Saker till hemmet är oftast uppskattat av alla och är något som är populärt i det här fallet. Det enda du behöver ta hänsyn till är din egen budget.

Ett bra tips som jag nämnde innan är att tänka på vad personen som flyttat är intresserad utav. Är personen tex intresserad av bakning eller matlagning så skulle tex en kokbok kunna vara ett bra alternativ.

Som sagt, det finns massor av smarta och roliga inflyttningspresenter att välja bland!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *