Dagbädd – Snygg extrasäng!

Samarbete med Bäddsofflagret.com

Hej alla,

Hoppas ni haft en bra vecka! Jag har varit i Visby tillsammans med vänner och haft det riktigt bra. Vi brukar hyra ett hus med flera lägenheten innan för murarna som är väldigt trevligt. Det finns en fin innergård där man kan hänga allihopa och gilla, dricka vin osv. Det har varit vackert väder för det mesta, men vissa dagar har varit dåliga. Sen så har det varit ganska kyligt så det var lite trist. Jag hade inte alls packat med mig rätt kläder, utan hade mest sommarklänningar med mig. Jag tänkte aldrig att det kunde vara bra att ta med något snyggt lite varmare att ta på sig på kvällen. Men jag får lära mig till nästa gång helt enkelt. Något jag kom att tänka på var det här med lösningar för att få till flera sängar i ett boende. I våra lägenheter fanns det sängar i olika rum. Men sedan hade dom ställt en madrass bakom en soffa som lösning för en extra bäddplats. Det såg inte speciellt snyggt ut som ni frågar mig. Jag som älskar inredning är rätt petig när det kommer till sådana saker. Jag tycker att antingen gör man det ordentligt och snyggt eller så struntar man i det! Har man inte så mycket plats i rummet så skulle jag säga att en bäddsoffa eller en dagbädd är ett väldigt bra alternativ. Sedan handlar det såklart också om vilket rum det är den ska stå i och hur man valt att inreda rummet i övrigt. I ett vardagsrum så förstår jag om man värderar en soffa högre än en dagbädd och då väljer att investera i en bäddsoffa istället, men har man mycket plats så kan man istället välja att köpa en vanligt snygg soffa och ställa en dagbädd i snygg design på sidan? Ett annat bra ställe för en dagbädd skulle jag säga är inne på kontoret! Där behöver man kanske inte ha en säng för jämnan och man behöver heller inte ha många sittplatser, utan istället kanske man då värderar att ha en lite snyggare lösning i form av en dagbädd.

Sugen på att kika på en dagbädd? in och skika på bäddsofflagrets hemsida!

Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *