Renoveringshjälp i Borås

Samarbete med Holgers Stugmaterial AB

Idag vill jag tipsa om ett samarbete jag har med ett bolag som heter Holgersstugmaterial som finns i Borås. Så alla ni som bor i Borås eller i närheten. Titta hit!

När det är dags för renovering eller om man känner för att bygga något nytt. Så är material A och O. Det är också mycket viktigt att man får den expertishjälp man behöver från företaget man väljer att handla ifrån. Utöver detta så är det ju såklart också viktigt med prisvärda produkter och av bra kvalitet. Man vill ju inte köpa grisen i säcken när det är ett hem som skall byggas!

Holgers byggvaruhus i Borås specialiserar sig på allt jag nämnt ovan! Dom säljer de bästa byggmaterialen från de största tillverkarna och kunskap, kvalitet och service är något dom brinner för. Jag skulle säga att deras tjänster passar de flesta typerna av kunder. Är du privatkund och ny när det kommer till dessa saker och inte riktigt vet vad det är du behöver och hur du skall göra så kommer du att få en väldigt bra hjälp på Holgers. Detsamma gäller om du är företagare och letar efter en partner att arbeta tillsammans med. Är man den som köper in byggmaterial i stora mängder samt vid återkommande tillfällen så är det väldigt viktigt med en pålitlig leverantör som man känner att man kan lite på och ha förtroende för. Det är såå viktigt med hög service och att man som kund inte behöver oroa sig för att köpa fel byggmaterial. Att man istället kan förlita sig på att man får den hjälp och expertis man behöver där man väljer att handla.

På Holgers är dom alltid uppdaterade med det senaste och där hittar du en mycket tillförlitlig leverantör eller partner när det kommer till byggmaterial!

Lycka till med renoverandet!

 

Love M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *