Skäm bort dig själv och familjen med ett spabad

Samarbete med Crystalbad.se

 

Jag har alltid älskat att bada! Och hur lyxigt vore det inte med ett spabad i trädgården! Så härligt nu under sommarkvällarna! Ta ett glas vin och mysa sig ner i det bubblande vattnet! Det bästa med att välja spabad istället för pool är att det ena inte utesluter det andra. Ett spabad kan du använda året runt medan ett pool mer blir till sommarens höjdpunkt. Så känner man för det så kan man i framtiden även investera i en pool på tomten!

Nu under pandemin så har jag blivit sådan att jag uppskattar hemmamys på en helt annan nivå. Det tror jag inte att jag är ensam om. Är du i tankarna på att skaffa dig ett spabad till trädgården så är det hos crystalbad.se du hittar riktigt fina spabad. Dom har alltid 12 månaders garanti på sina produkter och har allt man kan behöva till sitt bad i utbudet.

Det finnas så mycket vackert man kan göra kring spabadet i trädgården också för att verkligen få till den där spa känslan. Massor av växter är något jag rekommenderar. Ställ upp ett par solstolar i närheten med små avlastningsbord till dryck och snacks.  Ett annat tips är även att sätta upp en trävägg bakom badet om ni inte ställer det emot huskanten. Det blir en mycket mysigare känsla om spabadet är lite inbyggt.

Gällande underhållet av spabadet så är det viktigt att hålla koll på vattenvärdena så att man får ett bra badvatten. Locket till poolen bör också impregneras 2-3 gånger om året för att det ska hålla smuts och fukt borta längre. Man kollat alltid vattnets ph-värde innan man badar. Att detta är korrekt är en förutsättning för klart och krispigt vatten i badet. Det är då kloret fungerar som det ska. Man bör använda snabblösligt klor. Vattenbyte görs vanligtvis 2-3 gånger per år och är trevligast att göra när det är plusgrader ute. MAn får alltid en grundlig genomgång av rådgivaren på Crystalbad när man bestämmer sig för att göra ett köp.

För de som inte bor i villa så finns det såklart även bubbelpooler man kan köpa. På så sätt får man samma känsla av lyx och spa inomhus istället.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *