Skapa din egen design på ditt mobilskal

Samarbete med Fyndiq.se

Hej Alla!

Hoppas att ni har en fantastisk sommar! De flesta är säkert på semester nu och njuter av ledigheten.

Vi har verkligen haft tur med vädret i år och det har inte varit många dåliga dagar. Den här veckan ska det dock vara lite sämre väder här i Sverige, jag vet inte hur ni känner för det men jag måste erkänna att jag tycker att det känns väldigt skönt! Jag njuter verkligen av att det är lite svalare här hemma nu. På grund av corona så har jag valt att spendera sommaren här i Sverige i år. Jag har känt att det känts onödigt att vara ute och resa nu när jag lika gärna kan vara här hemma. Jag längtar såklart också efter tropiska länder som alla andra men jag tänker att jag planerar resor dit för kommande år istället.

Stockholm är fantastiskt vackert såhär på sommaren och ett annat exempel på vackra städer i Sverige är Göteborg! Speciellt under sommaren så tycker jag att man ska passa på att åka till vårt härliga Göteborg! Eller varför inte Gotland?!

Jag vill passa på att berätta om en tjänst jag hittat på Fyndiq som jag tycker är väldigt rolig! Och ett grymt sätt att spara på semesterminnen genom. Nämligen att designa sitt eget mobilskal! Det går att skapa vilken typ av design som helst men jag är extra förtjust i att man kan skapa skal med kartor på. På så sätt kan man välja sin favoritstad från semestern och bära minnet med sig även under vintern. Jag tycker att det skulle vara väldigt härligt att minnas den där grymma resan till Göteborg varje gång jag tar fram mobilen i höstmörkret. Jag menar, hur ofta händer det inte att man håller i mobiltelefonen under regniga och tråkiga dagar!?

Ett annat förslag när jag tänker på design och kartor är att välja nästa års resemål som mobilskal! Det gör att man kan ta fram mobilen och längta lite extra istället för att minnas 🙂 Oklart vilket jag skulle föredra? Kanske blir det ett skal av varje!

 

Kram M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *