Sugen på att renovera nu när våren kommer

Samarbete med Målerifixarna i Linköping AB

 

Hej! Hoppas ni alla mår bra! Själv mår jag toppen och har klarat mig undan Corona. Det känns väldigt bra för tillfället men man ska inte ropa hej innan det är över. Något som snart är över är i alla fall vintern. Så som man längtar efter våren nu! Jag vet att det precis är början på februari och att det är ett tag kvar med jag känner ändå att glädjen börjar komma tillbaka efter allt mörker. Äntligen får vi lite solsken igen! Jag har planerat en resa till Spanien nu i mars så jag tänkte att jag får ett litet förskott genom den iaf.

En annan sak som jag tycker är väldigt rolig att ta tag i till våren är renovering hemma. När man känner att energin börjar komma tillbaka igen så tycker jag att det är ett perfekt tillfälle för hemmafix. Att måla om väggarna i sovrummet är alltid en härlig förändring tex. Eller varför inte tapetsera om i hallen? Jag har en väninna som tapetserade hallen med en väldigt vacker tapet full av rosor. Det blev en helt annan hall kan jag säga!

Tycker du att det låter kul med renovering men känner att det är lite för svårt och att du inte riktigt har tiden så finns det såklart många måleriföretag som kan hjälpa till! Idag vill jag tipsa dig som bor i Linköping om Målerifixarna. Dom är väldigt noga med att alltid jobba för 100 % nöjda kunder. Dom vill alltså inte ha några reklamationer på arbeten alls och ser alltid till att göra sina arbeten med högsta kvalitet. Sedan hjälper dom inte bara till med att tapetsera, måla och renovera utan dom kan också hjälpa till med fönsterrenovering. Det vill jag också säga att verkligen blir ett lyft för ditt hus. Att vara noga med insidan räcker inte alltid utan man måste tänka på att också hålla utsidan i gott skick!

Hör av er till Målerifixarna så hjälper de er!

 

Kram

M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *