Vintern är snart här och vinterdäcken ska på!

Samarbete med Alven-ingvarsson.se

November månad är nu här och det börjar bli frost och snö i många delar av landet. Med det kommer tid för byte av vinterdäck! Jag är uppvuxen utanför Gävle, ca 20 mil från Stockholm där jag bor nu. Min lillasyster berättade häromdagen att det redan är massor av snö där! Men blir lite bortskämd här i Stockholm med det varma vädret. Det är såklart mysigt med snö till jul. Men utöver det så känner jag att jag klarar mig väldigt bra utan snö. Ja, om man bortser från under skidresorna då! Jag älskar nämligen att åka skidor. Jag tycker det är såå roligt! Tillbaka till min lillasyster, hon var väldigt irriterad på sin sambo för att han inte bytt ut sina sommar däck till vinterdäck ännu. Han hade inte ens tänkt tanken och valde att åka två mil med sommardäck i snön. Det är ju inte så att du bara riskerar att kvadda bilen när du gör så. Utan du riskerar ju också ditt liv och även andras. Det är värt att tänka en extra gång på det tycker jag! Så ni alla som inte tänkt på det här med vinterdäcken ännu, se till att byta dem snarast! Det kan vara tufft att få tid för ett däckbyte i sista stund sen!

Riktigt bra friktionsdäck och dubbdäck

Funderar du på att byta vinterdäck och köpa dig några nya så rekommenderar jag er att ta er en titt på Alven-Ingvarssons hemsida. Där hittar du riktigt bra friktionsdäck och dubbdäck! Dom har också däck i alla prisklasser. Så känner du för att inte lägga så mycket på däcken denna gång så finns det massor av väldigt prisvärda däck! Samma sak för den som vill slå till på några lite dyrare däck och kanske satsa lite mer på kvalitet som håller längre.

Trevlig helg alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *